Javascript is uitgeschakeld in de browser waardoor de website niet goed kan functioneren.
Schakel javascript in om deze website juist te kunnen gebruiken.
Specialisaties - Kind & Zo

Specialisaties

Beste bezoeker,

Welkom op de nieuwe website van kinderfysiotherapiepraktijk Kind & Zo! De site is nog niet helemaal compleet; de komende periode gebruiken we om de klus te klaren.

Tweede locatie Baarn

Met trots kunnen we u melden dat wij 1 juni zijn gestart op een nieuwe (2e) behandellocatie in Villa Veldheim aan de Dalweg 31 in Baarn. In dit mooie therapeutische kindercentrum zijn alle voorzieningen aanwezig om optimale zorg te bieden aan kinderen en hun ouders/verzorgers. In gezondheidscentrum aan de Oosterstraat blijven we actief met ons Fitkids programma.

Maatregelen i.v.m. Corona

Na de lange sluiting van onze praktijk i.v.m. het Coronavirus zijn we sinds 1 mei weer geopend en bent u samen met uw kind van harte welkom op onze locaties in Baarn, Bunschoten-Spakenburg en Soest. We zijn blij dat we weer kunnen behandelen en blij dat we kinderen en hun ouders/verzorgers weer kunnen helpen. Uiteraard hebben we de noodzakelijke maatregelen op onze locaties getroffen zodat we de behandelingen op een verantwoorde en veilige wijze kunnen hervatten. Dit doen we aan de hand van een door het RIVM en branchevereniging KNGF goedgekeurd protocol. Veiligheid staat bij ons altijd voorop!

Hartelijke groet,
Mariska Sorgedrager – van der Valk en alle therapeuten van Kind & Zo